Dans Dans
Dans på Brändan: Callinaz

Dans på Brändan: Callinaz

Äntligen är det dags för dansbandskvällar på Brändan i Folkets Park, vår klassiska dansrotunda från 1940-talet! Under våren och sommaren bjuder vi upp till dans vid tre tillfällen. Den här kvällen välkomnar vi Callinaz!

Callinaz

Save to calendar

Äntligen är det dags för dansbandskvällar på Brändan i Folkets Park, vår klassiska dansrotunda från 1940-talet! Under våren och sommaren bjuder vi upp till dans vid tre tillfällen med banden Black Jack, Callinaz och Martinez.

Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne som har spelat i Folkets park flera gånger. Med en tydlig profil och sitt eget sound turnerar bandet runt både Sverige och har under senare år dessutom kommit att bli ett av Norges populäraste band. Musiken som spelas är en mix av swing, rock’n’roll och rockabilly i ett sound som inspireras av 50, 60-talet möter dagens populärmusik.

I lokalen för det endast vistas 100 dansande gäster samtidigt, därför kan det bli kö om det är många som är danssugna

Servering finns på plats för den som behöver svalka sig mellan turerna.

Kostnad: Fri entré

Plats: Brändan i Folkets park

Tid: kl. 19-23

Servering finns på plats för den som behöver svalka sig mellan turerna.

Fler datum: 4/5 med Black Jack, 6/7 med Martinez

Om Brändan: Sedan 1940-talet har det dansats på Brändan. Dansrotundan ritades av Fritz Jaenecke och anlades 1944 på den plats där stora bergochdalbanan brunnit ner - därav namnet Brändan.

Dans på Brändan arrangeras av Malmö Folkets Park.

För mer info besök: folketspark.se

Free

Organizer

Keywords

Dans på Brändan Callinaz Dansband