Musik Musik
EN VÄRLD AV SKIFS

EN VÄRLD AV SKIFS

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. I höst kommer Skifs tillsammans med sitt tiomannaband till Amiralen i Malmö och den 5 oktober har han premiär med korgshowen En Värld av Skifs. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Save to calendar

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

"Jag är så otroligt tacksam och glad över att intresset för min show varit så stort att vi nu kan ta den vidare till Malmö. Både jag och bandet ser fram emot att få spela på denna anrika showscen och framför allt att möta publiken där!”

Björn Skifs, Artist

”Björn Skifs är ett unikum både som artist och som fenomen i den svenska underhållningsbranschen. Att nu för första gången - hur otroligt det än låter - presentera en show med Björn på AMIRALEN i Malmö är något som jag är oerhört stolt över. Grattis Malmö till ’En värld av Skifs’”.

Mikael Gordon-Solfors, Exekutiv Producent

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Nu flyttas succéshowen till Malmö och Amiralen hösten 2023.

Produktion, Artist: Björn Skifs, Regi/Koreografi: Pernilla Skifs, Kapellmästare/Arrangör: Hans Gardemar, Producent: Mikael Gordon-Solfors, Produktionsbolag: 2Entertain

Biljetter: www.juliusbiljettservice.se

Price -

Organizer