Barn & familj Barn & familj
Malmö Kulturskola i Folkets Park

Malmö Kulturskola i Folkets Park

Tisdagen 6 juni besöker Kulturskolan Folkets Park med massor av livemusik, workshops, uppvisningar och annat kul. Klockan 11-15.

Save to calendar

Tisdagen 6 juni besöker Kulturskolan Folkets Park för en dag fylld med konserter, utställningar och aktiviteter. Mellan klockan 11 och 15 kommer parken att fyllas av musik, konst och kreativitet från Kulturskolans elever.

Njut av pop/rock konserter på Lilla scenen, där flera band kommer att uppträda. Beundra musikalgrupp på samma scen. Eller varför inte den 50 elever starka symfoniorkestern på Stora Scenen.

Våra blåsorkestrar kommer att fylla parken med livfull musik vid Barnens scen och under en parad från Mazetti som anländer runt klockan 11 till Folkets Park.

Låt dig fascineras av Storbandet på Lilla scenen, njut av vackra ackordeonmelodier, hänförs av Malmö Flickkörs fantsiska samstämmighet och ta chansen att se pianoeleverna utföra både solo och gruppframträdanden. Du kan dessutom prova på piano själv!

Kulturskolans bild- och animationsavdelning kommer att visa upp sina arbeten, vilka säkert kommer att imponera på både stora och små.

Kort och gott blir det fyra timmar av allsköns konst och musik. Kom och fira med oss - vi ser fram emot att träffa er i parken!

Free

Organizer