Barn & familj Barn & familj
Overshootfestivalen i Folkets Park

Overshootfestivalen i Folkets Park

Festival för klimathopp och social rättvisa.

Save to calendar

Redan 27e juli infaller Earth Overshoot Day. Det betyder att om vi fortsätter leva som vi gör så har vi förbrukat årets resurser den dagen. Därför är det tur att Malmö myllrar av föreningar och rättviserörelser som kämpar för vår allas framtid.

Det här är en dag för dig som är nyfiken på vad miljö- och klimaträttvisa är, men inte vet var du ska börja. Du kanske känner rädsla och ångest för klimatkrisen och vill vara med och påverka vår framtid. Kom med i kampen för social rättvisa och klimatet!

Det här är också en dag för dig som redan är organiserad i föreningslivet, och som vill få glöd och stöd tillsammans med andra, hitta samarbeten och nya vägar framåt. Så för dig som är kvar i stan – kom!

På Overshoot-festivalen har vi ett fullspäckat program med:

Musikuppträdanden

Poesi

Barnteater

Workshops

Klädbyte

Malmös största knytis

Och mycket mer!

Vi samlar Malmös olika sociala- och miljörättviserörelser, aktivister och folkbildare. Föreningar har bokbord och berättar om vad de gör och hur fler kan gå med.

Overshootfestivalen är ett samarbete mellan Malmö FN-förening - UNA Malmö, Studiefrämjandet Skåne Blekinge, Svalorna Indien Bangladesh, ABF Malmö och Malmö Folkets Park.

Här finns all information om Folkets Park: folketspark.se

Free

Organizer

Keywords

Workshop barn & familj Poesi hållbarhet ekologi klimatet