Högtider Högtider
Rock 'N' Roll Xmas Party med Kalle Moraeus & Co.

Rock 'N' Roll Xmas Party med Kalle Moraeus & Co.

En fantastisk show med en av Sveriges mest folkkära artister Kalle Moraeus. Tillsammans med Malmös stjärnskott Simon Andersson och Nina Söderquist bjuds vi på en kväll vi sent ska glömma. Häng med genom musikhistorien och sjung med i låtarna som format generationer genom årtiondena.

Kalle Moraeus, Simon Andersson, Nina Söderquist

TIDER

Entré med glöggmingel: 18.00

Till bords: 19.00

BILJETTER

Biljetter inkluderar: glöggmingel, garderob, skånskt julbord (buffé), show med Kalle Moraeus o Co. och efterfest med DJ.

Biljetterna säljs inte med en specifik plats. Ni placeras i lokalen i det namn biljetterna är köpta i.

HOTELLPAKET

Bo över i Malmö och ta del av vårt fantastiska erbjudande på Radisson Blu. Adress: Östergatan 10, 211 25 Malmö

Standard rum SEK 895 ( enkel som dubbelrum) inkl frukost.

Premium rum SEK 995 ( enkel som dubbelrum) inkl frukost.

Pris per rum och natt.

Boka: Maila till inhousesales.malmo@radissonblu.com och uppge kod XMAS2021.

OM OSS

KALLE MORAEUS har bl a medverkat i Allsång på Skansen, Körslaget och På spåret. Vi har sett honom som programledare för Så ska det låta och han är medlem i Benny Andersson orkester. Blev svensk mästare i luftgitarr 1984!

SIMON ANDERSSON blev första svenska artist att vinna årets bästa låt i Hollywood 2013. Medverkade i TV första gången som elva åring och har spelat med den legendariska gitarristen Vince Gill som senast turnerade med Eagles världen över. Fantastisk artist med enorm energi på scen.

NINA SÖDERQUIST har medverkat i Rhapsody in rock med Deep Purple medlemmarna Glenn Hughes och Jon Lord. Hade huvudrollen som Lady of the Lake i West End-uppsättningen av musikalen Spamalot i London. Programledare i radiokanalen Rockklassiker och har sjungit duett med Björn Skifs bl a. Listan på framgångar är lång och Ninas röst är fantastisk.

LUFTKASTELLET är beläget precis vid Öresund med utsikt över den fantastiska Öresundsbron. Vår köksmästare Peter Ringström har serverat sin mat till gäster i Danmark, Grekland, Österrike, Frankrike och England. Under sin tid i England arbetade han på tre olika Michelinrestauranger i London: Dinner By Heston, The Green House och Wild Honey. I England har han också varit kökschef för världsartisternas VIP-områden på de stora festivalerna Reading, Latitude och Leeds – där han med sitt egna team av svenska kockar serverat över 3000 gäster på tre dagar.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Vid inställt arrangemang pga COVID-19 återbetalas alla biljettköp.

Price 1189 -

Organizer

Keywords

julshow Show