Barn & familj Barn & familj
Rullskridskodisco Light

Rullskridskodisco Light

Succén från förra året är äntligen tillbaka! I år finns också ett pass för den som gärna vill lära sig åka eller vill öva på balansen i ett lite lugnare tempo. På de passen är barn också välkomna i sällskap av vuxen. Alltid gratis såklart!

Dance Skate Malmö

 • Place: Malmö Folkets Park
  Huvudingång Amiralsgatan 35, Malmö (Find us)
 • 2023 | Friday 9th June 16:00 - 18:00
 • This event is taking place on multiple dates.
 • First occasion: 12th maj 2023
 • Last occasion: 8th September 2023
 • Free

Save to calendar

RULLSKRIDSKODISCO LIGHT – Prova på för barn och nybörjare! 

När: Klockan 16-18

Var: På Brändan i Folkets Park

Kostnad: Fri entré

Åldersgräns: ingen, men barn ska åka tillsammans med en vuxen.

Låna rullskridskor (storlek 31-46)


Nytt för i år att det kommer vara två pass vid varje tillfälle – ett för den som längtar efter att dansa på rullskridskor eller nyfiken på att testa att rulla fram i lite lugnare tempo.

Första passet är tillägnat och anpassat för de som är nybörjare på att stå på rullskridskor – både barn och vuxna. Tempot är lite lugnare och första halvtimmen är rullskridskoföreningen Dance Skate Malmö där för att hjälpa de som vill ha tips och trix för att hitta balansen och börja rulla. Barn under är välkomna med vuxnas sällskap och ska bära hjälm.

Hjälm, handledsskydd och rullskridskor i storlek 31–46 i begränsat antal finns att låna på plats. Det går bra att låna i en timme. Eller så kan man ta med egna rullskridskor eller inlines, men sparkcyklar undanbedes.


BRA ATT VETA:

 • Ett begränsat antal rullskridskor, hjälmar och handledsskydd finnas att låna gratis. Du kan låna dessa under 1 timme. Rullskridskor finns i storlekarna 31–46.
 • Du kan också ta med dig egna rullskridskor eller inlines, men sparkcyklar undanbedes.
 • Rullskridskodisco light har ett lugnare tempo och musik på lägre volym, så du kan öva upp din grundåkning i egen takt tillsammans med Dance Skate Malmö. När man känner sig redo kan man hänga med Rullskridskodiscot som börjar kl 19 – där är ett högre tempo och högre volym.
 • För att slippa bli yr i huvudet byter man varv ett par gånger under passet. Detta kommer ske på given signal och du lär märka det när du befinner dig på discogolvet!

 

HITTA HIT:

Rullskridskodiscot hålls inne på Brändan i Folkets park. Brändan är en gul, rund byggnad bredvid av parktorget nära Falsterbogatan. Använd entréerna på Amiralsgatan, Norra Parkgatan eller Falsterbogatan.

Du kan enkelt åka till Folkets park med buss 5, den stannar vid hållplats Folkets park, precis vid huvudentrén.

Cykla gärna till parken, men inte i den. Parkera cyklar i cykelställ utanför parken för att inte blockera utrymningsvägar. 

Free

Organizer

Keywords

Rullskridskodisco rullskridskor Folkets park