Barn & familj Barn & familj
Sköna söndagar i Folkets park

Sköna söndagar i Folkets park

Sköna söndagar kommer vara varje söndag hela sommaren i Folkets park. De flesta tillfällena kommer innehålla familjeträning, blåsorkesterkonsert och qigong. Även tillägg av The Kids at the Club vid några tillfällen. Sköna söndagar fyllda med trevligheter helt enkelt!

Save to calendar

Söndagarna bjuder på varierat och återkommande innehåll.

De flesta tillfällena kommer innehålla familjeträning, blåsorkesterkonsert och qigong. Vissa söndagar är det även barndisco i Brändan The Kids at the Club. Sköna söndagar i Folkets park är fyllda med trevligheter helt enkelt! 

Program söndag 26 juni


Qigong

Plats: På gräsmattan framför terrariet

Tid: kl. 11.30-12

Kom och prova på Qigong!

Qigong har utövats i minst 4000 år som en form av “meditation i rörelse”. Genom mjuka, svepande rörelser likt en dans i slowmotion tränar man sitt inre lugn. Inga förkunskaper krävs, kom som du är! Mjuka kläder underlättar, då är det skönare att göra rörelserna. En vattenflaska är bra om det är varmt väder!

Qigongen hålls av David Alexandersson, utbildad Qigonglärare som driver företaget "Focus & Flow".


Familjeträning

Plats: På gräsmattan framför terrariet

Tid: kl. 14-15

Familjeträning är en gratis aktivitet med fokus på att röra sig och ha kul tillsammans. Vissa gånger kommer det vara pulshöjande lekar som står på schemat och andra gånger testas olika idrotter som till exempel fotboll, hinderbana eller boxning. Ingen anmälan, förkunskap eller utrustning krävs.

Familjeträningen hålls av En frisk generation.


Det kostar inget att ta del av söndagsprogrammet i Folkets park.

Mer information finns på folketspark.se.

Free

Organizer