Övrigt Övrigt
SNACK! 2 - Gear Girls

SNACK! 2 - Gear Girls

Välkommen till SNACK! – en samtalsklubb om mat med Jens Almqvist och Julia Tuvesson. Vi ses i Ridhuset i Folkets Park för att prata om mat, smaka mat och lyssna på samtal om mat i ett fartfyllt talkshowformat med roliga gäster. SNACK! är gratis, men du behöver du boka en biljett.

  • 2023 | Sunday 24th September 14:30 - 16:30
  • Free

Save to calendar

Välkommen till SNACK! – en samtalsklubb om mat med Jens Almqvist och Julia Tuvesson. Söndagen 24 september ses vi återigen i Ridhuset i Folkets Park för att prata om mat, smaka mat och lyssna på samtal om mat i ett fartfyllt talkshowformat med roliga gäster.

Till SNACK! del 2 vi bjudit in fyra intressanta personligheter som kommer berätta om ett köksredskap som har betytt något särskilt för dem. Är ett köksverktyg verkligen enbart ett köksverktyg? Eller kan ett köksverktyg berätta något om en person, en kultur eller till och med ett lands historia? Det och mycket annat ska vi tillsammans försöka utreda denna söndags-eftermiddag. Vi kallar det GEAR GIRLS.

SNACK! är gratis, men det finns ett begränsat antal platser. Därför behöver du boka en biljett: Länk till gratisbiljetter


GÄSTER 24 SEPTEMBER

Julia Lyskova: Julia Lyskova är kanske mest känd som den ena delen i duon bakom podden Daddy Issues – men hon är också skådespelerska och har setts i serier bl a Thunder in my heart och Ligga. Dessutom är hon programledare! Hela vägen från Stockholm åker hon också för att berätta om… ja, vad får vi se på plats!

Jasmin Jahja: Jasmin Jahja är kommunikatör, eventfixare och quizmästare som ni kanske känner igen från @beyondus.se (RIP) eller hennes Instagram, där hon gör reklam för livet i Malmö (det bästa livet!) På dagarna hittar ni henne med barnen i lådcykeln på väg mot en ny lekplats och om kvällarna med klackarna klapprandes mot en ny restaurang. Med en förkärlek för anekdoter, fun facts och inte minst Malmö-nostalgi kommer Jasmin ta sig an kvällens tema med personliga reflektioner och matminnen från sin uppväxt.

Karin Lei: Karin Lei tillbringade mycket av sin barndom på sina taiwanesiska föräldrars restauranger i Sverige. Matintresset har alltid varit stort och på sociala medier delar hon bland annat kinesisk och taiwanesisk husmanskost och tips. 2022 gav hon ut sin första kokbok ”Dumplings & annan Dim Sum”.

Susanna Dzamic: Radioprofil, programledare, krönikör, komiker! Får gåshud när någon berättar om något gott de har ätit. Och kommer till oss på SNACK! för att prata om ett minne från 80-talet.Sådär! Har vi sålt in det nog? Biljetterna är såklart helt gratis, men tänk på att avboka om du inte kan komma så att någon annan kan få din plats. Vi släpper ett begränsat antal platser, först till kvarn.


PRAKTISK INFO

När? Söndag 24 september 2023

Plats: Ridhuset i Folkets Park

Insläpp: 14:30

På scen: 15:00-16:30

Eftersnack 16:30 och framåt hos Far i Hatten med snacks och quiz! Alla måste komma. 

Följ SNACK! på Instagram för löpande information och uppdateringar: Länk till @snack.malmo

Free

Organizer

Keywords

Snack! Folkets park mat samtal