Gå till huvudinnehållet på sidan

Evenemang i Malmö

Till Evenemang i Malmö
Kattspionerna på Rosengård

Kattspionvecka på Funnys Äventyr

Temat för den här veckan är Kattspionerna på Rosengård! Hela veckan finns det massvis med kattspionpyssel och du kommer dessutom få pyssla din alldeles egna spionmask. Under veckan kan du delta i en kattjakt där du kan vinna ett pris!

Temaveckor på Funnys Äventyr

Från och med vecka 27 är det olika temaveckor på Funnys Äventyr. Då hittar vi på olika saker varje vecka fram till vecka 32, vilket blir extra kul för dig som besöker oss flera gånger under sommaren! 

Detta året fyller böckerna om Pettson och Findus 40 år och det vill vi såklart fira med dig under vecka 29!

Hela juli spelar vi den nya föreställningen "Findus flyttar ut" i teaterladan, du hittar alla våra föreställningstider i kalendariet på vår hemsida

Om Funnys Äventyr

Funnys Äventyr är ett 3200 kvadratmeter stort barnkulturhus på Mobilia i Malmö. Tänk dig ett sagolandskap där du kliver rakt in i några av våra mest älskade barnböcker. Kika in i Alfons Åbergs kök, hoppa i höet hemma hos Pettson & Findus, hälsa på i Mumindalen, åk tillbaka till vikingatiden med Halvdan och Meia, lös mysterium med Kattspionerna i en miniatyr av Rosengård, lär känna den vanliga men ovanliga flickan Funny och hennes kompis Humlan Djojj!⁣ Varje dag visas roliga, lärorika och spännande föreställningar för hela familjen i teaterladan.