Gå till huvudinnehållet på sidan

Evenemang i Malmö

Till Evenemang i Malmö
Innergården på Malmöhus slott. I mitten står ett mindre cirkustält.

Sommar på slottet

Borggården på Malmö museum blir i sommar en plats för cirkus och dans. Prova på cirkuskonster och clownkläder, ansiktsmålning, uppträdanden, trolleriföreställningar och många andra spännande aktiviteter.

Nu förvandlas Borggården på Malmö museum till en färgsprakande cirkus- och dansarena. Sommar på slottet pågår 24 juni–9 augusti 2024 och samtliga aktiviteter har fri entré!

Borggården fylls med liv och rörelse när konceptet Sommar på slottet tar plats för tredje året i rad. Under vardagar mellan klockan 11.00 och 16.00 kan besökare ta del av en mängd olika aktiviteter på temat cirkus och dans. Här får barn och unga möjlighet att utforska cirkuskonster såsom akrobatik och jonglering, upptäcka dansglädje och skapa sina egna cirkuspynt.

Höjdpunkter och aktiviteter

Nästan varje vecka bjuds det dessutom på uppträdanden och trolleriföreställningar. Besökarna kan uppleva hisnande luftakrobatik med The Flying Family, delta i dansworkshops med Skånes Dansteater och lära sig trolleritrick med Malmö Magic Mafia. De små kan ta del av portabel musiklekplats, eller skapa cirkuspyssel i Cirkus Syds skaparverkstad.

De flesta aktiviteter är utformade för att besökare ska kunna komma och gå som de vill, vilket gör det enkelt att delta. Alla aktiviteter på Borggården under Sommar på slottet har fri entré och är öppna för alla.

Tid och plats

Evenemanget har flera tillfällen mellan 18 juli och 9 augusti

Gratis inträde

Arrangörer

Fler datum för detta evenemang