Gå till huvudinnehållet på sidan

Evenemang i Malmö

Till Evenemang i Malmö
Grupp ungdomar som förbereder bilder och papper för collage
Bild: Välkomna till en workshop där ni kommer få skapa collage med tema framtidsdrömmar.

Fotograf: Malmö Konsthall

Öppet hus

Unga Konsthallstorget: Collageskapande med tema framtid!

Välkomna till en workshop där ni kommer få skapa collage med tema framtidsdrömmar. Collage är en konstform där olika föremål och material sätts samman till en helhet

Välkomna till en workshop där ni kommer få skapa collage med tema framtidsdrömmar. Collage är en konstform där olika föremål och material sätts samman till en helhet. Ni kommer bjudas in till att fundera på hur framtiden skildras i dagens medier och hur det påverkar sättet vi bemöter vår omvärld. Är det rimligt att känna hoppfullhet i en värld där så mycket verkar röra sig åt fel håll? Deltagarna uppmuntras även att skapa vidare på temat till en publikation som kommer att sammanställas i slutet av sommaren. 

Som ambassadör för klimatorganisationen Jordens Vänner håller Hanna Tebrand en workshop i visionärt skapande. Med utgångspunkt i sin erfarenhet och kunskap om visuell kommunikation leder Hanna ett collageskapande på temat. 

Workshopen är en del av Unga Konsthallstorget, där du mellan 16-19 år bjuds in till olika kreativa workshops onsdag, torsdag och fredag under vecka 26 till 28. Programmet är ett samarbete mellan Arena 305, Kulturskolan, KRUT och Malmö Konsthall.

Allt är gratis!

Information

Vad: Workshop med Hanna Tebrand

När: Torsdag 11.7 klockan 15–17

Var: Konsthallstorget

Drop in, fri entré